Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: Avgust 2011

Mladi nazarski planinci smo si popestrili poletne počitnice z dvodnevnim planinskim izletom. Pod vodstvom Primoža smo si za svoj cilj izbrali Raduho. Turo smo pričeli na Smrekovcu, kamor so nas pripeljali starši. Pot nas je vodila preko Krnesa, Komna do Koče na Travniku, kjer smo si privoščili daljši počitek.

Ko… Nadaljuj z branjem

PD Nazarje organizira 4. kolesarjenje

KOLO PRIJATELJSTVA

v soboto, 27.8.2011, ob 8. uri.
Zborno mesto je pred trgovino TUŠ Nazarje.

Trasa poteka – Nazarje – Loke pri Mozirju – Podkraj – Letuš – Dom borcev Dobrovlje – Sv. Katarina Čreta – Farbanca.
Na Farbanci vas čaka topla malica. Startnina znaša… Nadaljuj z branjem

Pred prostori planinskega društva se nas je zbralo 9 udeležencev pohoda iz Grohota po zelo zahtevni poti na vrh Raduhe. Do kmetije Bukovnik smo se pripeljali z lastnimi prevozi in pot pričeli (»v spremstvu«) proti koči na Grahatu.

Zaradi slabe napovedi v popoldanskem času in glede na to da smo… Nadaljuj z branjem

crna-gora-37

Planinsko društvo je s pomočjo turistične agencije Balkanika organiziralo planinarjenje po črnogorskih planinah od 3.7. do 11.7. 2011. Naša pot se je začela v Boki Kotorski, kjer smo se povzpeli na Lovčen in si ogledali Njegoševo grobnico.

Potem nas je pot vodila v Cetinje, kjer smo si ogledali glavne znamenitosti,… Nadaljuj z branjem

img_2946

V soboto, 25.6.2011, smo se v jutranjih urah zbrali pohodniki ter se podali na Kobariški Stol. Pot, z izhodiščno točko v Breginju, nas je vodila mimo cerkvice Svete Marjete in preko razglednega travnatega pobočja. Med vzpenjanjem so se nam odpirali čudoviti pogledi na Breginjski kot, Breški Jalovec in greben Muzcev.… Nadaljuj z branjem

praznik-ks-002