Plan izletov 2019

- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
- Kašna planina

Monthly Archives: September 2011

V soboto, 24.09.2011, je na Farbanci potekalo srečanje mladinskih odsekov SMDO. V lepem sobotnem dopoldnevu se je zbralo okoli 250 mladih planincev  iz društev SMDO. Otroci so dopoldan preživeli ob druženju s sovrstniki in zabavnimi igrami. Najmlajši so se pomerili v obešanju rutic, samokolnic in  kartonih. Starejši so se pomerili… Nadaljuj z branjem

KDAJ? v soboto, 8. oktobra 2011, ODHOD: zberemo se ob 5h pred Izolesom, ZAHTEVNOST: lahka nezahtevna tura, ČAS HOJE: 3 ure, OPREMA: lahki pohodni čevlji, pohodne palice, vremenu primerna oblačila, vetrovka, HRANA IN PIJAČA: iz nahrbtnika, po končanem pohodu topel obrok, PREVOZ: organiziran, POVRATEK: v poznem popoldanskem času, CENA: odrasli… Nadaljuj z branjem

V soboto, 17.9.2011, se je 12 udeležencev podalo na pohod na Macesnovec. Z avtobusom smo se pripeljali do Lengarjevega rovta. Nadaljevali smo po markirani poti, ki vodi do Staničeve koče. Pot je mestoma nekoliko izpostavljena, na najbolj izpostavljenih mestih zavarovana z nekaj klini in dvema jeklenicama. Ko smo prišli do… Nadaljuj z branjem

Dne, 27.8.2011 smo se ljubitelji kolesarjenja zopet zbrali na kolesarjenju pod imenom Kolo prijateljstva, ki ga organizira PD Nazarje. Letos nam je bilo vreme zelo naklonjeno – lani nam je kolesarjenje preprečilo slabo vreme – tako da smo prireditev lahko izpeljali brez težav. Letos je bilo to že 4. Kolo… Nadaljuj z branjem

V soboto, 17. septembra 2011
Zbrali se bomo na parkirišču pred Izolesom ob 4.30 uri
ZAHTEVNOST: Zahtevna tura
ČAS HOJE: 7 ur (brez postankov za osvežitev in okrepčilo)
PREVOZ: Organiziran prevoz – avtobus (odrasli 15 €,otroci 7 €)
OPREMA: Planinska obutev, palice, vremenu primerna oblačila
HRANA IN PIJAČA… Nadaljuj z branjem