Monthly Archives: November 2011

V soboto, 10. decembra 2011. Zbrali se bomo na parkirišču pred Izolesom ob 7.00 uri. Z avtobusom se bomo pripelji do Vojnika, kjer nas bo pričakal vodnik PD Vojnik, ki nas bo popeljal po poteh okoli Vojnika. Ker je to zadnji izlet v letu 2011 bo na koncu v Tomaževi koči (444 m) zaključek, kjer si bomo vzeli čas za druženje. Cena vključuje stroške prevoza in prehrane. Povratek v Nazarje v popoldanskem času.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 19. novembra 2011, smo se nazarski planinci podali na izlet na Tromejo. Startali smo iz Rateč po makadamski cesti, nato po cik-cak pešpoti ob italijanski meji do vrha. Za pohod smo porabili slabi dve uri.

Nadaljuj z branjem

Leto je na okoli in zopet so pred nami orientacijska tekmovanja v okviru lige Smrekovec. Uvodna tekma je bila v soboto, 29.10.2011, organiziralo pa jo je PD Šoštanj v okolici Raven pri Šoštanju.

Nadaljuj z branjem

Dobimo se v soboto, 19. novembra 2011, ob 6. uri zjutraj na parkirišču pred Izolesom od koder se bomo peljali do Rateč, kjer se prične naš pohod. Startamo po cesti nato nadaljujemo po pešpoti na vrh Tromeje.

Nadaljuj z branjem

V ponedeljek, 28. oktobra 2011, se nas je zbralo 24 osnovnošolcev in srednješolcev, da bi v lepem sončnem vremenu osvojili vrh Lepenatke. Naš izlet se je pričel na vrhu Črnivca, ki je bil izhodišče za Kašno planino.