Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: Januar 2012

Planinsko društvo Dramlje organizira pohod v spomin pohoda legendarne XIV. divizije na Štajersko. Tokrat bomo prehodili 8.4 kilometrski del poti XIV. divizije do vasi Sojek. Dolžina celotnega pohoda pa bo 21 km. Pot nas bo vodila od OŠ Dramlje mimo rojstne hiše Miloša Zidanška v Straži na Gori, čez Zgornje in Stare Slemene – Kumšek do Žičke kartuzije, mimo skrivnostne vasice Špitalič ter preko Grušc in Vodul na Uršulo, kjer bo podelitev značk in priznanj.

Nadaljuj z branjem

V letu 2012 je PD Nazarje skupaj z TA  Balkanika zopet pripravilo zanimivo popotovanje po Balkanu. Tokrat je na sporedu Bolgarija. V programu vam predstavljamo 10 dnevno potovanje, ki bo potekalo od  29.6.2012 do 8.7.2012.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 21.1.2012, je bil organiziran 7. tradicionalni pohod na Tolsti vrh. Udeležilo se ga je 32 članov društva in ostalih ljubiteljev narave.

Nadaljuj z branjem

Akcija, v kateri smo pridno nabirali vzpone na našo kočo na Farbanci, je potekala od meseca januarja do  konca decembra. Poteka že sedmo leto zapored  in je v vseh teh letih postala zelo priljubljena. To dokazuje čedalje večje število sodelujočih in število vzponov, saj je bilo v lanskem letu opravljenih rekordnih 4041 vzponov.

Nadaljuj z branjem

Letos se bomo smučarji spet podali na avstrijsko koroško, na smučišče Gerlitzen- Osojščica. Zbor  bo v soboto, 28.01.2012, ob 5.15 pred planinsko sobo. Odhod avtobusa je ob 5.30. Avtobus nas popelje prek Jesenic po karavanškem predoru v Avstrijo in mimo Beljaka v Gerlitzen. Predviden prihod v Gerlizten je ob 8.30 uri. Za nadaljnji potek se dogovorimo na avtobusu. Na poti proti domu se v Domžalah ustavimo na večerji v gostišču Ravbar. Predviden povratek v Nazarje ob 22. uri.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na tradicionalni pohod na Tolsti vrh, ki bo v soboto, 21. januarja 2012.
Zbrali se bomo v Potoku pri Motorčku ob 8.00 uri.