Monthly Archives: Junij 2012

»Gremo mi po svoje….«

FARBANCA 2012

Nadaljuj z branjem

V lepem sobotnem jutru smo se 23. junija podali na Soriško planino. Zbralo se nas je 27 pohodnikov in pričeli smo naš pohod proti Ratitovcu. Pot nas je nekaj časa vodila po kolovozih in gozdnih cestah, kaj kmalu pa se je spremenila v prijetno planinsko pot. Po krajšem vzponu smo prišli na Danajarsko planino in se povzpeli na Kačji rob, kjer smo se malo okrepčali.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na Srečanja prijateljev menine in ljubiteljev narave, ki bo v ponedeljek, 25. junija 2012, pri planinskem domu na Menini planini.

Nadaljuj z branjem

Na pohod krenemo v soboto, 23. junija 2012, ob 5.30 s parkirišča TUŠ v Nazarjah. Z avtobusom se bomo odpeljali do Soriške planine – oziroma Soriške peči, kjer bomo pričeli naš pohod proti Ratitovcu. Ratitovec ni vrh, čeprav pogosto imenujemo Gladki vrh v bližini Krekove koče kar Ratitovec, ampak pomeni greben, ki se razprostira od Kremanta do Kosmatega vrha.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 16.6.2012, organizira PD Nazarje pohod in kolesarjenje v okviru praznika KS Nazarje. Start bo ob 8.00 uri pred gasilskim domom v Nazarjah.