Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2020

  Januar
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  Febuar
- Dobrča
  Marec
- Hleviška planina
  April
- Debela peč
- Otok Brač
  Maj
- Veliki Vrh-Mali Turn
- Srečanje planincev SMDO
  Junij
- Izlet za vse generacije
- Jerebica
  Julij
- Špik
  Avgust
- Visoki Kanin
  September
- Triglav (2 dni)
  Oktober
- Izlet v neznano
  November
- Ovčja gora
  December
- Martinova pot (Šmartno ob Paki)

Publikacije društva

Monthly Archives: November 2012

V nedeljo, 18.11.2012, smo se odpravili na Peco. Kljub megli, ki nas je zjutraj pričakal ob odhodu, so nas na izhodišču pričakali prvi sončni žarki. Do razcepa za kočo nas je spremljalo sonce, do koder smo rabili približno 2 uri in 30 minut.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na predavanje ČAR GOZDA IN LESA, ki bo v četrtek, 29. novembra 2012, ob 19. uri v večnamenski dvorani Osnovne šole Nazarje. Predavala bo DUŠICA KUNAVER, avtorica knjige Čar lesa.

Nadaljuj z branjem

V soboto,17.11.2012, ob 6.30uri smo se zbrali v NAZARJAH(TUŠ)in se odpeljali z avtobusom do LUKOVEGA doma(Kope).Tu smo našo turo nadaljevali po gozdni poti do koče na PESNIKU,nato po gozdu do RIBNIŠKE koče.Od tu pa potem do najvišjega vrha Pohorja-na ČRNI VRH(1543m).

Nadaljuj z branjem

Kraj dogajanja: GRAD VRBOVEC
Termin: OB SREDAH, OB 18. URI
Kdaj: NOVEMBER, DECEMBER, JANUAR in FEBRUAR

Nadaljuj z branjem

V soboto, 17.11.2012, se bomo zbrali pred trgovino TUŠ (Nazarje) ob 6.30 uri.
ZAHTEVNOST: LAHKA TURA, primerna za vse
ČAS HOJE: 4 ure

Nadaljuj z branjem

V soboto, 10. novembra 2012, iz Šmartnega ob Dreti – pri cerkvi od 8.30 do toplarja v Nazarjah do 10.30. Pohod bo v okviru martinovanja z zaključkom na tržnici v Nazarjah, kjer pohodnike čaka pogostitev z malico ter okrepčilno pijačo.

Nadaljuj z branjem

Minila so tri leta, od kar smo se mnogo prezgodaj poslovili od našega prijatelja Robija. V soboto, 27. oktobra 2012, smo se v njegov spomin že tretje leto zapored podali na Zakrajske peči kjer Robi počiva.

Nadaljuj z branjem

V ponedeljek, 29.10.2012, smo naše mlade planince, ki so se poleti udeležili tabora Farbanca, peljali na izlet v neznano.Tako otroci kot njihovi starši niso vedeli kam nas bo odpeljala čarovnica, ki nas je pričakala v Nazarjah. Sprva smo mislili, da nam jo je vreme malce zagodlo (mraz, sneg …), ampak kmalu se je izkazalo ravno nasprotno – otroci so uživali!

Nadaljuj z branjem