Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2019

  JANUAR
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  FEBRUAR
- Murovica – Cicelj
  MAREC
- Globočak – Čičer
  APRIL
- Hahlići
  MAJ
- Goli vrh
  JUNIJ
- Srednji vrh-Trupejevo podne-Vošca
- Tujina – Bosna
  JULIJ
- Visoki Kanin
  AVGUST
- Razor (2 dni)
  SEPTEMBER
- Tičarca – Zelnarca
  OKTOBER
- Izlet v neznano
- Robijev pohod
  NOVEMBER
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
  DECEMBER
- Kašna planina

Bilten društva

Monthly Archives: Januar 2013

Končno je po obilnem sneženju nastopil pravi zimski dan. V soboto, 19. januarja, se nas je že pri »Motorčku« zbrala lepa četica pohodnikov, ki smo navdušeno zagazili proti Farbanci.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 19. januarja, popoldan je bilo na Farbanci organizirano sankanje. Kljub temu da je bil v dopoldanskem času že pohod na Tolsti vrh, se je zbralo kar nekaj mladih in manj mladih ljubiteljev zimskih radosti.

Nadaljuj z branjem

Vabljeni na planinski večer – predavanje prof. Dušana Klenovška: Pisani svet hribovskih travnikov, ki bo v sredo, 23. januarja 2013, z začetkom ob 18. uri v veliki dvorani gostišča grad Vrbovec v Nazarjah.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 19. januarja 2013, ob 16. uri se dobimo na Farbanci s sankami.
Najboljši nagrajeni.
Informacije: 041 755 513 – Branko.

Nadaljuj z branjem

Planinsko društvo Nazarje že četrto leto zapored organizira planinsko potovanje v tujino. Tudi tokrat se bomo podali na enajstdnevno potepanje po Romuniji s TA Balkanika, ki bo potekalo od 28. junija do 8. julija 2013.

Nadaljuj z branjem

Tudi letos se bomo planinci na smučanje podali na avstrijsko koroško, na smučišče Katschberg. Zbor bo v soboto, 26. januarja 2013, pred planinsko sobo. Odhod avtobusa je ob 5.15.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na tradicionalni pohod na Tolsti vrh, ki bo v soboto, 19. januarja 2013. Zbrali se bomo v Potoku pri Motorčku ob 8. uri.

Nadaljuj z branjem

PD Nazarje vas vabi, da se tudi v letošnjem letu udeležujete društvenih izletov in pridno zbirate žige vrhov na katere se bomo povzpeli v letu 2013. V ta namen smo pripravili KARTONČEK IZLETOV 2013 – kartonček, ki bo namenjen vašim žigom! Kartončke lahko dobite na prvem društvenem izletu v januarju. Vsi, ki se boste udeležili 12 izletov PD Nazarje prejmete nagrado.

Nadaljuj z branjem