Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: April 2013

PD NAZARJE VAS VABI NA 3.HITROSTNI VZPON NA FARBANCO
KDAJ:4.MAJ 2013 OB 8.30URI(8.00-8.20 prijave!!!!!)
KJE:»PRI BRUNARCI«
KDO:VSI-OTROCI in ODRASLI!
ZAKAJ:ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE IN DOBRO DRUŽBO!!!!!!!!!

Nadaljuj z branjem

PD Rečica ob Savinji in PD Nazarje vabita na pohod po Severnem Velebitu od Alana do Zavižana v soboto, 8. 6., in nedeljo, 9. 6. 2013.
S seboj morate imeti osebni dokument, planinsko izkaznico s plačano članarino za tekoče leto in kakšno kuno za priboljšek. Na pohodu rabite vsaj 2 l tekočine.

Nadaljuj z branjem

V mesecu marcu je nam vreme zagodlo in preprečilo, da bi izvedli izlet na Gradiško turo. Vztrajali smo pri izvedbi izleta in tako se je nas 33 pohodnikov zbralo v soboto zjutraj pred planinsko sobo. Z avtobusom smo se odpeljali do vasi Gradišče pri Vipavi, kjer smo pričeli našo pot preko Gradiške ture proti Abramu.

Nadaljuj z branjem

Vabimo Vas na praznovanje 10. obletnice naše planinske postojanke Farbance S SVEČANO PRIREDITVIJO IN DRUŽABNIM SREČANJEM v soboto, 4. maja 2013, ob 10. uri na prireditveni prostor pred Farbanco.

Nadaljuj z branjem

V sredo, 1. maja, pohod na Čreto. Zbor na Lazah, taborni prostor roda Sotočja. Zbor ob 8.00. Ob 11.00 maša v cerkvi Matere božje, ob 12.00 proslava pri spomeniku na Čreti. Vabita PD Nazarje in KS Kokarje.

Nadaljuj z branjem

V torek, 30.4. 2013, ob 20.00 vas vabimo na družabno srečanje na Frabanco. Ob simboličnemu kresu bomo počastili praznik dela, 1. maj.

Nadaljuj z branjem

27. aprila ob 10.00, start pohoda po lončarski poti Kokarski klobuk. Oglejte si celoten program praznika.

Nadaljuj z branjem

V nedeljo, 7. aprila, smo se podali na prvi del Koroške planinske poti, ki poteka iz Raven na Koroškem do Dravograda.

Mestni kino Metropol, 15. – 19. april 2013
Mednarodni festival gorniškega filma Domžale prvič gostuje tudi v Celju, kjer je Mestni kino Metropol postal pravo shajališče ljubiteljev gorniških filmov.

Nadaljuj z branjem

Gradiška Tura je skalnata vzpetina na zahodnem robu nanoške planote nad Vipavsko dolino. Nad vasjo Gradišče pri Vipavi tvorijo vznožne strmine Gradiške Ture navpične stene iz čvrstega, gladkega apnenca.

KRAJ TEKMOVANJA: občina Ljubno ob Savinji
ZBIRNO MESTO in ZAČETEK TEKMOVANJA: sobota, 13.4.2013, ob 8. uri v Radmirju na Gmajni