Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: Maj 2013

DNE: Sobota, 1. junij 2013,
ZBOR: Nazarje – parkirišče pred društvenim prostorom ob 7.00 uri,

Nadaljuj z branjem

Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje »SPOT«, v organizaciji Zasavske lige je potekalo ta konec tedna, 18. in 19. maja 2013.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 18. maja 2013, smo izvedli tradicionalni pohod na Goli vrh. Iz Lipe (722 m) se nas je odpravilo po gozdni cesti 16 udeležencev. Na Slopeh se nam je pridružilo še 40 pohodnikov, od tega 16 otrok osnovne šole Nazarje s svojo učiteljico Martino. Kasneje, na vrhu, so se nam pridružili še trije pohodniki, kar pomeni, da se je letos udeležilo pohoda 59 pohodnikov.

Nadaljuj z branjem

V okviru 10.obletnice FARBANCE smo organizirali 3.hitrostni vzpon na FARBANCO.Vseh tekačev se je zbralo lepo število-31.Od tega 6 tekmovalk in kar 25 tekmovalcev.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 18.5.2013, ob 7.00 se dobimo na Lipi (701 m), kjer bomo pričeli naš pohod na Goli vrh. Do Slopi bomo hodili po gozdni cesti, kjer se nam lahko zamujajoči še pridružite do 8.00 ure.

Nadaljuj z branjem

Prvo soboto v maju je naše planinsko društvo praznovalo prvi okrogli jubilej svoje planinske koče Farbance. Ob tej priložnosti smo na prostoru pred Farbanco pripravili slovesnost in sproščeno druženje, s katerim smo se želeli zahvaliti svojim članom in donatorjem za njihovo pomoč pri obnovi in dobremu delovanju koče.