Plan izletov 2019

- Kašna planina

Publikacije društva

Monthly Archives: Junij 2013

PD Nazarje je 15.6.2013 v okviru praznika KS Nazarje organiziralo pohod in kolesarjenje k svetemu Urbanu na Dobrovlje. Zbrali smo se ob 8. uri pred gasilskim domom Nazarje.

Nadaljuj z branjem

PD Nazarje (Mladinski odsek) v letu 2013 organizira planinski tabor na planinskem domu Farbanca. Tabor je namenjen učencem od 1. – 3. razreda OŠ, ki imajo željo in voljo do spoznavanja planinskega načina življenja.

Za dodatne informacije in prijavnico klikni tukaj!

Nadaljuj z branjem

V soboto in nedeljo (8. in 9. junij) smo skupaj z planinci z Rečice ob Savinji obiskali narodni park Severni Velebit.

Kamniška Bistrica, sobota, 15. junij 2013. Zloženka >>>

Nadaljuj z branjem

PD Nazarje organizira v okviru praznika KS Nazarje pohod in kolesarjenje k svetemu Urbanu na Dobrovlje. Start pohodnikov in kolesarjev je v soboto, 15.6.2013, ob 8.00 uri pred gasilskim domom Nazarje. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno na koncu in sicer pri Faniki Dobnik v Zavodicah. Vljudno vabljeni.

V soboto, 1.6.2013, nas je pričakalo lepo sončno jutro, ko smo krenili z izhodišča pri Planini pod Golico. Nadaljevali smo skozi cvetoče travnike narcis in občudovali prelepo floro, ki krasi karavanško pogorje in privablja toliko turistov.