Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2017

  JANUAR
- Pohod na Tolsti vrh
  FEBRUAR
- Slavnik
  MAREC
- Janževski vrh (Pohorje)
  APRIL
- Potoška gora
  MAJ
- Elba - Italija
- Goli vrh
  JUNIJ
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
  JULIJ
- Visoka Ponca
  AVGUST
- Krn (2 dni)
- Srbija
  SEPTEMBER
- Grintavec
  OKTOBER
- Izlet v neznano
- Robijev pohod
  NOVEMBER
- Virnikov Grintavec
  DECEMBER
- Dobrovlje

Bilten društva

Monthly Archives: November 2013

Prlekija je pokrajina, ki leži v severovzhodni Sloveniji, med rekama Dravo in Muro. Je pokrajina polna prelepih nasprotij in gostoljubna mati prebivalcev, znanih po prleški govorici in navezanosti na domačijo.

Nadaljuj z branjem

Bansko, nekoč malo slikovito mestece v vznožju planine Pirin, danes velik turistični center in eno od najbolj mondenih smučišč v tem delu Evrope. Romantično in idilično, s starim mestnim jedrom, ki je ohranilo videz starih bolgarskih vasic in je pod zaščito UNESCA ter številnimi vrhunskimi hoteli, Bansko predstavlja vrhunski spoj tradicionalnega in sodobnega.

Nadaljuj z branjem

Vsi, ki ste pridno fotkali za FOTONATEČAJ 2013 na temo GORE IN VODA, gotovo že veste, da v soboto, 16. novembra 2013, začenjamo sprejemati vaše fotografije. Sprejem fotografij bo trajal do vključno torka, 25. novembra 2013.

Nadaljuj z branjem

V Soboto, 16. novembra 2013, ob 7. uri. Zbrali se bomo pred društvenimi prostori.

Nadaljuj z branjem

V nedeljo, 20. oktobra, smo se člani našega planinskega društva in ostali prijatelji Farbance, udeležili manjše slovesnosti na naši društveni koči, s katero smo proslavili zaključek zelo pomembnega projekta oskrbe Farbance z vodo. V projektu, h kateremu smo pristopili v letošnjem letu, smo opravili okoli 1100 udarniških in 70 strojnih ur dela. Delovne akcije so potekale tako med vikendi kot tudi med tednom.
Nadaljuj z branjem