Plan izletov 2019

- Kašna planina

Publikacije društva

Monthly Archives: December 2013

Tudi v letu 2014 bomo izvedli tradicionalne planinske večere. Pripravili smo niz zanimivih potopisnih in drugih predavanj, ki vam bodo popestrili temne zimske večere v januarju in februarju.

Nadaljuj z branjem

Vesele Božične praznike, obilo zdravja in sreče, mnogo lepih doživetij na planinskih poteh ter varen in zanesljiv korak Vam v prihajajočem letu 2014 želi Planinsko društvo!

Nadaljuj z branjem

V soboto, 14.12.2013, se je 13 udeležencev PD Nazarje odpravilo na Mozirsko planino.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas v nedeljo, 22.12.2013, ob 17. uri na Laze na prireditev LUČ MIRU.
Taborniški pozdrav! Rod Sotočje Nazarje

Tudi tokrat se bomo zbrali pred prostori PD Nazarje in sicer v četrtek, 26.12.2013, ob 10.20.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na otvoritev in ogled razstave planinskih fotografij članov PD Nazarje, ki bo v sredo, 11. decembra 2013, z začetkom ob 18.15 uri v prostorih Muzeja gozdarstva in lesarstva Vrbovec v Nazarjah.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 14. decembra 2013, ob 8. uri se bomo izpred trgovine Tuš v Nazarjah z osebnimi avtomobili peljali do Žekovca. Tu se bo pričel naš pohod po markirani poti do Mozirske koče, kjer bomo imeli postanek za okrepčilo. Če bo interers pa se bomo lahko odpravili še na potepanje po Mozirski planini. Povratek v Nazarje v popoldanskem času.