Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2018

  JANUAR
- TOLSTI VRH
- SMUČANJE
  FEBRUAR
- ŽAVCARJEV VRH
  MAREC
- BEVKOV VRH
  APRIL
- MIRNA GORA
- SARDINIJA - ITALIJA
  MAJ
- GOLI VRH
  JUNIJ
- DRUŽINSKI IZLET
   ZA VSE GENERACIJE
- DRAŠKI VRH
  JULIJ
- TURSKA GORA
  AVGUST
- MANGART
  SEPTEMBER
- SMREKOVEC-RADUHA
   (2 dni)
  OKTOBER
- IZLET V NEZNANO
- ROBIJEV POHOD
  NOVEMBER
- KRAŠKI ROB-SOČERGA
  DECEMBER
- OSTROVRHARJEVA POT

Bilten društva

Monthly Archives: Marec 2014

Sončno nedeljo, 16. marca, smo izkoristili za uradno podelitev priznanj kolesarjem in pohodnikom, ki so v 9. akciji Kolesar – pohodnik zbrali največ vzponov na društveno kočo Farbanco.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na ogled igrano dokumentarnega filma PLASTIK FANTASTIK, ki bo v četrtek, 20. marca 2014 ob 18. uri v knjižnici Mozirje (Galerija Mozirje).
Film PLASTIK FANTASTIK je zaradi svojih vrednot prejel častno pokroviteljstvo UNESCA za dobo enega leta.

Nadaljuj z branjem

Planinska pot Mostni graben (Motorček) – Farbanca je zaprta zaradi sečnje in spravila lesa. Pot je neprehodna. Predvidoma bodo dela potekala 3 do 4 tedne.

ODLO razprodaja – 50 %. Tek na smučeh, tek, kolesarjenje, aktivno perilo …
Sobota, 15. marec 2014, od 10.00 do 14.00, Šmartno ob Dreti 15.
Info na: Matija Zakrajšek – 040 529 890.

Vabimo vas na zaključek akcije KOLESAR – POHODNIK 2013. Ta se bo odvijala v Nedeljo, 16. marca 2014, ob 14.30 uri na Farbanci. Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva in pohodništva.

UO PD Nazarje.

Nadaljuj z branjem

V soboto, osmega marca, smo se odpravili na potepanje po primorski. Naš cilj je bila slikovita dolina Glinščice, ki se nahaja v bližini Trsta blizu slovensko – italijanske meje.

Nadaljuj z branjem

Člani društva si lahko na tukaj preberete Osnutek sprememb in dopolnitev pravil PD Nazarje. Pravila bodo šla v potrditev na občnem zboru, 14. marca 2014.

Vabimo vas na 15. redni občni zbor Planinskega društva Nazarje, ki bo v petek, 14. marca 2014, ob 18. uri v dvorani gasilskega doma v Nazarjah.

Nadaljuj z branjem

Hvala vsem gasilcem, ki so v času ujme brez prestanka pomagali na vseh koncih! Za pomoč se jim lahko oddolžimo. Tudi vi, če pošljete SMS s ključno besedo GASILEC na telefonsko številko 1919. Donirali boste 1 EURO za prostovoljne gasilske enote in tako prispevali k večji varnosti vseh nas.

Nadaljuj z branjem