Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: Junij 2014

Planinsko društvo Nazarje – 15 let

Leto 1999 je bilo za občino Nazarje nedvomno eno od prelomnih. Tisto leto so trije »srčni možje« ustanovili Planinsko društvo Nazarje, ki je v obdobju petnajstih let dobro razgibalo društveno življenje v občini in tudi širše.

Nadaljuj z branjem

Začela se je glavna planinska sezona in s tem veliko priložnosti za fotografiranje. Morda vam bo uspelo narediti izjemno fotko. Tudi za letošnji fotografski natečaj POT NA GORO = SKRB ZA GORO.

Pogoji natečaja so objavljeni na fotografski natečaj – razpis.

Nadaljuj z branjem

V okviru spominske prireditve na preboj Šlandrove in Zidanškove brigade iz obkolitve na Menini, vas KO ZB NOB Šmartno ob Dreti vabi na pohod na MENINO PLANINO.

Nadaljuj z branjem

Obveščamo vas, da organizator zaradi napovedanega slabega vremena preklicuje napovedan pohod na Menino planino. Ostale prireditve pri domu na Menini planini se bodo odvijale po programu.

Od 20.6 do 22.6. poteka Slovenska avantura 2014, ki jo že nekaj let organizira Društvo tabornikov Jezerski rod. V najzahtevnejši disciplini morajo tekmovalci premagati preko 400 km poti. Letos poteka del tekmovanja tudi na območju Dobrovelj in Črete, na Farbanci pa je kontrolna točka.

Nadaljuj z branjem

Menina planina je tudi del zgodbe Planinskega društva Nazarje. Zato vabimo vse ljubitelje Menine, da se skupaj udeležimo tega srečanja in se priključimo organiziranemu pohodu iz Vologa. Vabljeni tudi na ostale prireditve, ki bodo potekale pri domu na Menini 24. in 25.6.2014. Prijave za pohod sprejema Tadej Kotnik, GSM: 031 307 959. Ostale informacije so v nadaljevanju.
Vabljeni!

Nadaljuj z branjem

V mesecu juniju praznuje naša Krajevna skupnost Nazarje svoj krajevni praznik. V okviru tega praznovanja smo planinci, v sodelovanju s KO ZB NOB Nazarje, pripravili pohod in kolesarjenje.

Nadaljuj z branjem

Razgleden vrh se nahaja nad BLEJSKO KOČO na planini LIPANCA.Z vrha,ki se prepadno spušča proti dolini KRME,se lepo vidi TRIGLAV in ostali vršaci.

Nadaljuj z branjem

Prijazno vabljeni na dan slovenskih planinskih doživetij, 14. junija 2014, v Bohinjsko Bistrico.