Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2020

  Januar
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  Febuar
- Dobrča
  Marec
- Hleviška planina
  April
- Debela peč
- Otok Brač
  Maj
- Veliki Vrh-Mali Turn
- Srečanje planincev SMDO
  Junij
- Izlet za vse generacije
- Jerebica
  Julij
- Špik
  Avgust
- Visoki Kanin
  September
- Triglav (2 dni)
  Oktober
- Izlet v neznano
  November
- Ovčja gora
  December
- Martinova pot (Šmartno ob Paki)

Publikacije društva

Monthly Archives: Julij 2014

Planinsko društvo Nazarje vabi na dvodnevni pohod na Kokrsko in Jezersko Kočno (2.540 m), v soboto in nedeljo, 9. in 10. avgusta 2014. Zbrali se bomo pred trgovino Tuš v Nazarjah, 9. avgusta 2014, ob 3.30 uri.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 19. 7. 2014 smo se podali na Begunjščico, 2060 m visok vrh v Karavankah. Bil je vroč poletni dan, kot nalašč za obisk visokogorja, kajti temperature so v gorah nižje kot v dolini.

Nadaljuj z branjem

Društveni potep po Makedoniji (od 4. julija do 13. julija 2014), je v celoti uspel. Povzpeli smo se na tri od štirih načrtovanih znanih in atraktivnih dvatisočakov, si ogledali kulturne in naravne znamenitosti, makedonska mesta, obiskali številne zgodovinske kraje, spoznali tamkajšnje družbene, ekonomske in socialne razmere, ljudi ter njihovo hrano in pijačo.

Nadaljuj z branjem

Begunjščica je izredno razgleden grebenski dvatisočak v Karavankah. Obiskali jo bomo v soboto, 19. julija. Predhodna prijava na izlet je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna! Prijavite se pri Veri Slokan.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 21. 6. 2014 smo izvedli pohod na LIPANSKI VRH. Dobili smo se pred planinsko sobo v Nazarjah, od koder smo se z avtobusom odpeljali proti Pokljuki.

Nadaljuj z branjem