Vreme

Iz stare galerije

Še malo pa bomo na cilju

Elektronska obvestila

Publikacije društva

Monthly Archives: Julij 2014

Planinsko društvo Nazarje vabi na dvodnevni pohod na Kokrsko in Jezersko Kočno (2.540 m), v soboto in nedeljo, 9. in 10. avgusta 2014. Zbrali se bomo pred trgovino Tuš v Nazarjah, 9. avgusta 2014, ob 3.30 uri.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 19. 7. 2014 smo se podali na Begunjščico, 2060 m visok vrh v Karavankah. Bil je vroč poletni dan, kot nalašč za obisk visokogorja, kajti temperature so v gorah nižje kot v dolini.

Nadaljuj z branjem

Društveni potep po Makedoniji (od 4. julija do 13. julija 2014), je v celoti uspel. Povzpeli smo se na tri od štirih načrtovanih znanih in atraktivnih dvatisočakov, si ogledali kulturne in naravne znamenitosti, makedonska mesta, obiskali številne zgodovinske kraje, spoznali tamkajšnje družbene, ekonomske in socialne razmere, ljudi ter njihovo hrano in pijačo.

Nadaljuj z branjem

Begunjščica je izredno razgleden grebenski dvatisočak v Karavankah. Obiskali jo bomo v soboto, 19. julija. Predhodna prijava na izlet je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna! Prijavite se pri Veri Slokan.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 21. 6. 2014 smo izvedli pohod na LIPANSKI VRH. Dobili smo se pred planinsko sobo v Nazarjah, od koder smo se z avtobusom odpeljali proti Pokljuki.

Nadaljuj z branjem