Monthly Archives: Februar 2015

Vabimo na planinski večer – predstavitev letošnjega planinskega potovanja v tujino. Odpravili se bomo odkrivat lepote dežele orlov – Albanije. Naše potepanje bo trajalo 9 dni. Odpotovali bomo v petek, 4. julija, v organizaciji TA Balkanika.

Nadaljuj z branjem

Želja, da se bodo vremenarji zmotili pri vremenski napovedi za nedeljo, se nam ni uresničila. Tako nas je v nedeljo pričakalo deževno jutro, kar pa za nas ni bila ovira, da se ne bi odpravili na našo planirano turo. Kar lepa skupinica se nas je zbrala pred planinsko sobo. Z avtobusom smo se odpeljali do Pristove pri Dobrni.

Nadaljuj z branjem

PD Nazarje vabi na PLANINSKO ŠOLO ZA ODRASLE. Izvedli jo bomo v soboto, 28. februarja 2015 v Domu planincev na Farbanci. Šole se lahko udeležite tudi nečlani planinskega društva.

Nadaljuj z branjem

V nedeljo zjutraj se bomo zbrali pred planinsko sobo in se z organiziranim prevozom odpeljali do bencinskega servisa pred Dobrno. Tu bomo začeli našo pot skozi naselje Pristova proti Aleksandrovemu vrhu.

Nadaljuj z branjem

Letos smo se planinci podali na smučanje na tromejo, v znani smučarski center Višarje. V soboto, 31. januarja, se nas je 45 smučarjev zbralo ob 5.30 uri pred planinsko sobo, od koder smo z avtobusom, polni pričakovanj, krenili proti Italiji.

Nadaljuj z branjem

Vabimo na planinski večer z mag. Borutom Peršoljo.
Planinski večer bo v četrtek, 12. februarja 2015 z začetkom ob 18.05 v gostišču Grad Vrbovec (zgornja dvorana).

Nadaljuj z branjem

Četrtek, 5. februar 2015: Zaradi napovedanih obilnih snežnih padavin smo današnji planinski večer “Albanija 2015″ odpovedali.