Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

Monthly Archives: Marec 2015

V soboto, 28. 3. je potekala druga letošnja tekma lige Smrekovec. Pripravilo jo je PD Nazarje. Tekma se je odvijala v okolici Šmartnega ob Dreti.

Nadaljuj z branjem

Bricnik je eden izmed treh tisočakov Muške krožne poti (tudi KPP), ki se vzpne na tri vrhova le malo nad 1000 m in obkrožajo kraj Muta.

Nadaljuj z branjem

MO PD Nazarje objavlja javni razpis za (Slovensko) planinsko orientacijsko tekmovanje, ki bo v soboto, 28.3.2015, ob 8. uri na igrišču Račnek v Šmartnem ob Dreti.

img_9422

V petek, 13. marca 2015 smo v Domu kulture Nazarje uspešno izpeljali 16. redni občni zbor društva. Zbora se je udeležilo 74 članov društva in kar nekaj gostov, med njimi Manja Rajh, predsednica SMDO in Matej Pečovnik, župan občine Nazarje.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 21. marca 2015, ob 6.00. Zbrali se bomo na parkirišču pred trgovino Tuš v Nazarjah.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na zaključek akcije Kolesar – Pohodnik za leto 2014 in za obdobje desetih let (2005 – 2014), ki bo v nedeljo, 15. marca 2015, ob 14.30 uri na Farbanci. Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva in pohodništva.

Obiskovalci gora (planinci, gorniki, alpinisti, turni smučarji, …) smo povsod v naravi samo gostje. V tem duhu je pripravljena tudi vsebina nove zloženke Komisije za varstvo gorske narave pri Planinski zvezi Slovenije V GORAH NISMO SAMI – SMO SAMO GOSTJE.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na 16. redni občni zbor Planinskega društva Nazarje v petek, 13. marca 2015, ob 18. uri v dvorano Doma kulture v Nazarje.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 28. februarja smo v Domu planincev na Farbanci izvedli planinsko šolo za odrasle. To je bila prva planinska šola našega društva za odrasle planince, zato je bila za nas poseben izziv. Šole se je udeležilo 13 slušateljev.

Nadaljuj z branjem

Albanija je kljub dolgotrajni izoliranosti že dobila svoje mesto na turistični mapi sveta in postaja vse bolj zaželena turistična destinacija. Neokrnjena narava, prikupne, skrite vasice, številni kulturno zgodovinski spomeniki, zanimivi kontrasti tradicionalnega in modernega vidni na vsakem koraku ter dejstvo, da je za mnoge še vedno popolna neznanka so glavni turistični aduti te male, pretežno planinske države.