Vreme

Iz stare galerije

Počitek na Slopeh

Elektronska obvestila

Publikacije društva

Monthly Archives: April 2015

V soboto, 18. malega travna 2015 se je organizirana skupina 36 dobro podkovanih in še bolje razpoloženih nazarskih planincev podala na pot iz Ajdovščine na Sinji vrh (1002 m), ki leži na samem robu Trnovskega gozda.

Nadaljuj z branjem

Starejše člane PD Nazarje, mlade družine in vse druge, ki vas zanimajo planinske in druge rožice, vabimo na botanično-planinski izlet v BOTANIČNI VRT Univerze v Ljubljani in na ŠANCE na Grajskem griču sredi Ljubljane.
Na izletu boste izvedeli, zakaj se ŠAVNICE imenujejo ŠAVNICE.
Izlet bo v soboto, 9. maja 2015 ob 7.15. Nadaljuj z branjem

Tradicionalno prvomajsko kresovanje na Farbanci bo 30. aprila ob 20.uri.
Ob simboličnem kresu bomo počastili 1. maj – praznik dela.

Nadaljuj z branjem

V petek, 17. in soboto, 18. aprila smo za mlade planince, člane planinskega krožka OŠ Nazarje organizirali tradicionalni Planinski vikend na Farbanci.

Nadaljuj z branjem

Vabimo vas na 5. hitrostni vzpon na Farbanco za tekače.
Tekmovanje bo v nedeljo, 3. maja 2015.
Start bo ob 9.30 uri v Potoku na začetku Mostnega grabna – brunarica.

Nadaljuj z branjem

22. aprila 2015 je mednarodni dan planeta Zemlje, ki ga po vsem svetu obeležujemo že 45 let. Namen tega dne je opozoriti javnost na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Tudi planinci PD Nazarje se zavedamo, da smo vsi skupaj in vsak posebej odgovorni za naš modri planet, zlasti za gorski svet.

Nadaljuj z branjem

Vabimo na planinski izlet na Sinji vrh nad Ajdovščino. Pot izleta: Izvir Hublja – Otliško okno – Kamniti polž – Sinji vrh – Col. Izlet bo v soboto, 25. aprila 2015. Odhod avtobusa ob 5.30. Prijave zbira Vera Slokan.

Nadaljuj z branjem