Vreme

Iz stare galerije

Počitek za vodo ob bukvi

Elektronska obvestila

Publikacije društva

Monthly Archives: Maj 2015

23. in 24. maja 2015 je na Rakitni in Krimu potekalo Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje (SPOT). Na orientacijski preizkušnji se je pomerilo 76 ekip iz vse Slovenije. Med najboljše, torej med državne prvake, se je uvrstila tudi ekipa B iz našega planinskega društva, ki so jo sestavljali Maks Rajgl, Vid Vačovnik in Miha Suhoveršnik.
Nadaljuj z branjem

V soboto, 9. maja smo planinci različnih starosti obiskali naše glavno mesto, Ljubljano. Ogledali smo si Botanični vrt Univerze v Ljubljani in se povzpeli na Šance na Grajskem griču sredi Ljubljane.

Nadaljuj z branjem

Planinsko društvo Brda že enajstič organizira pohod po briških gričih in dolinah, skozi briške vasi, mimo naravnih in kulturnih znamenitosti. Poimenovali smo ga POHOD OD ČEŠNJE DO ČEŠNJE.

Nadaljuj z branjem

Družabno srečanje dežurnih na Farbanci bo v soboto, 30. maja 2015.
Začetek ob 14. uri. Udeležba dežurnih obvezno obvezna.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 16.5.2015, smo izvedli naš pohod na Goli vrh. Iz Lipe (701 m) se nas je odpravilo proti Slopem osem pohodnikov, pridružili so se nam trije planinski prijatelji iz Vuzenice.

Nadaljuj z branjem

dscn1722

V nedeljo, 3. maja 2015 je potekal 5. hitrostni vzpon na Farbanco.   Nadaljuj z branjem

Planinsko društvo Ljubno ob Savinji vabi v nedeljo, 17. maja 2015, vse ljubitelje planin na 36. tradicionalni pohod RASTKE – BOLNICA TRATE – TRAVNIK.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 16.5.2015, ob 7.00 se dobimo na Lipi (701 m), kjer bomo pričeli naš pohod na Goli vrh.

Nadaljuj z branjem

Končala se je regionalna liga Smrekovec v planinskem orientacijskem tekmovanju (POT).  Ekipe PD Nazarje so dosegle vidne rezultate!

Nadaljuj z branjem