Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Publikacije društva

Monthly Archives: Oktober 2015

Kot vsako leto, smo se tudi letos odpravili na pohod v spomin na našega prehitro preminulega planinskega prijatelja Robija. Robijev pohod smo izvedli 24. oktobra.

Nadaljuj z branjem

V soboto, 07.11.2015, ob 6.00 se dobimo pred društvenim prostorom PD Nazarje, od kjer se peljemo do izhodišča pohoda (industrijska cona Lepovče v Ribnici).

Nadaljuj z branjem

Žareči macesni je tradicionalni izlet odseka za varstvo gorske narave PD Nazarje na Dleskovško planoto ali Vežo v času, ko se tamkajšnji macesni odenejo v rumeno barvo.

Nadaljuj z branjem

Tako kot prejšnja leta smo se tudi letos udeležili srečanja – udeležencev potovanj, ki jih organizira TA Balkanika. Tokratno srečanje so pripravili v Lendavskih goricah.

Nadaljuj z branjem

Mineva šest let od kar smo se mnogo prehitro poslovili od našega prijatelja Robija. V spomin na njega se bomo podali na Zakrajske peči, kjer Robi počiva.

Nadaljuj z branjem

Tako kot prejšnja leta tudi letos ob koncu turistične sezone za vas pripravljamo druženje, ki bo tokrat potekalo v Lendavskih goricah, v soboto, 17.10.2015. Vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z nami preživite lep jesenski dan.

Nadaljuj z branjem

Sobota, 3.10.2015, nič kaj obetavno vreme, izlet v neznano. Tokrat res nismo vedeli kaj nas čaka: dež, sonce?
Nadaljuj z branjem