Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2019

  JANUAR
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  FEBRUAR
- Murovica – Cicelj
  MAREC
- Globočak – Čičer
  APRIL
- Hahlići
  MAJ
- Goli vrh
  JUNIJ
- Srednji vrh-Trupejevo podne-Vošca
- Tujina – Bosna
  JULIJ
- Visoki Kanin
  AVGUST
- Razor (2 dni)
  SEPTEMBER
- Tičarca – Zelnarca
  OKTOBER
- Izlet v neznano
- Robijev pohod
  NOVEMBER
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
  DECEMBER
- Kašna planina

Bilten društva

1. planinski vikend planinskega krožka OŠ Nazarje je bil februarja 2003. Takrat smo jo, prav tako kot letos 1. marca, mahnili na Frbanco peš, saj je bila pot snežena in ledena.

Vseh deset let smo člani planinskega krožka radi prihajali v toplo zavetje doma na Farbanci, kjer sta nas Dušan in Stanka prijazno sprejela. Vsa leta sta nas spremljali mentorici Vanja in Martina. Na pomoč pa so radi priskočili še Zalka, Jure in številni vodniki: Martin, Bojan, Sandi, Marjan, Tadej, Sandi, Verica, Franci, Patricija, Marcel, Berny in še kdo. Vsem se za vsa lepa doživetja najlepše zahvaljujemo.

In letos. Snega kolikor hočeš, zato smo uživali v zimskih vragolijah. Na Farbanci pa se nismo samo zabavali. Spoznavali smo osnove orientacije, gorsko naravo, planinsko opremo in planinske vozle. S pomočjo lavinske žolne, sonde in lopate smo reševali izpod snega, ne ponesrečenca ampak Marjanovo opremo.

Kot vsako leto, je bilo tudi letos na Farbanci nadvse zabavno, zato še pridemo. Kako smo uživali, si oglejte v galeriji fotografij.

Za planinski krožek Martina Zakrajšek

Brez komentarjev.