Vreme

Iz stare galerije

skupinska na Kordeževi glavi

Elektronska obvestila

Plan izletov 2018

  JANUAR
- TOLSTI VRH
- SMUČANJE
  FEBRUAR
- ŽAVCARJEV VRH
  MAREC
- BEVKOV VRH
  APRIL
- MIRNA GORA
- SARDINIJA - ITALIJA
  MAJ
- GOLI VRH
  JUNIJ
- DRUŽINSKI IZLET
   ZA VSE GENERACIJE
- DRAŠKI VRH
  JULIJ
- TURSKA GORA
  AVGUST
- MANGART
  SEPTEMBER
- SMREKOVEC-RADUHA
   (2 dni)
  OKTOBER
- IZLET V NEZNANO
- ROBIJEV POHOD
  NOVEMBER
- KRAŠKI ROB-SOČERGA
  DECEMBER
- OSTROVRHARJEVA POT

Bilten društva

Mestni kino Metropol, 15. – 19. april 2013
Mednarodni festival gorniškega filma Domžale prvič gostuje tudi v Celju, kjer je Mestni kino Metropol postal pravo shajališče ljubiteljev gorniških filmov.


Po odlično sprejetem ciklu gorniških filmov v lanskem letu, boste lahko v Metropolu uživali v sedemnajstih alpinističnih ali plezalnih filmih ter filmih povezanih z gorsko naravo in kulturo. Na celotnem festivalu bo sicer na ogled več kot trideset filmov, v Cankarjevem domu pa bodo tudi zanimiva predavanja s področja gorništva.

Pridite torej in skupaj z nami že sedmič stopite po poti tistih, ki si drznejo, zmorejo in upajo plezati tja, kjer praznina postane navdih, kjer veter prinaša svobodo, kjer mraz, sneg in led niso ovira, temveč pot, in kjer se iz strahu in obupa rojevajo prijateljstva in krepi um. Z jasnim ciljem, veliko željo in izjemno predanostjo vam odpiramo vrata v edinstven svet, ujet med zemljo in nebom.

Festival bo v ponedeljek, 15. aprila, ob 19.00, odprl častni pokrovitelj, župan Celja Bojan Šrot, premierno na velikem platnu pa bo na ogled film Aca Pepevnika in Milana Romiha, Lhotse 2000.

Klikni na sliko za program festivala >>>

Brez komentarjev.