Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2019

  JANUAR
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  FEBRUAR
- Murovica – Cicelj
  MAREC
- Globočak – Čičer
  APRIL
- Hahlići
  MAJ
- Goli vrh
  JUNIJ
- Srednji vrh-Trupejevo podne-Vošca
- Tujina – Bosna
  JULIJ
- Visoki Kanin
  AVGUST
- Razor (2 dni)
  SEPTEMBER
- Tičarca – Zelnarca
  OKTOBER
- Izlet v neznano
- Robijev pohod
  NOVEMBER
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
  DECEMBER
- Kašna planina

Bilten društva

Mestni kino Metropol, 15. – 19. april 2013
Mednarodni festival gorniškega filma Domžale prvič gostuje tudi v Celju, kjer je Mestni kino Metropol postal pravo shajališče ljubiteljev gorniških filmov.


Po odlično sprejetem ciklu gorniških filmov v lanskem letu, boste lahko v Metropolu uživali v sedemnajstih alpinističnih ali plezalnih filmih ter filmih povezanih z gorsko naravo in kulturo. Na celotnem festivalu bo sicer na ogled več kot trideset filmov, v Cankarjevem domu pa bodo tudi zanimiva predavanja s področja gorništva.

Pridite torej in skupaj z nami že sedmič stopite po poti tistih, ki si drznejo, zmorejo in upajo plezati tja, kjer praznina postane navdih, kjer veter prinaša svobodo, kjer mraz, sneg in led niso ovira, temveč pot, in kjer se iz strahu in obupa rojevajo prijateljstva in krepi um. Z jasnim ciljem, veliko željo in izjemno predanostjo vam odpiramo vrata v edinstven svet, ujet med zemljo in nebom.

Festival bo v ponedeljek, 15. aprila, ob 19.00, odprl častni pokrovitelj, župan Celja Bojan Šrot, premierno na velikem platnu pa bo na ogled film Aca Pepevnika in Milana Romiha, Lhotse 2000.

Klikni na sliko za program festivala >>>

Brez komentarjev.