Plan izletov 2019

- Tičarca – Zelnarca
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
- Kašna planina

Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje »SPOT«, v organizaciji Zasavske lige je potekalo ta konec tedna, 18. in 19. maja 2013.

Tekmovanja se je udeležilo približno 50 ekip iz cele Slovenije, ki so v preteklem vikendu dodobra spoznali vsa gričevja in lepote v okolici Izlak, Mlinš in Kandrš. To tekmovanje je potekalo v organizaciji PD Zagorje ob Savi, ter nekaterih okoliških društev.

Tudi naše društvo se je udeležilo tekme z štirimi ekipami v kategorijah A, B, E, in F, katere so dosegle odlične uspehe. Vsekakor je ekipi B uspel vrhunski rezultat, saj so postali državni prvaki v svoji kategoriji. Naši najmlajši tekmovalci v kategoriji A so bili odlični peti, družini Jelšnik pa se je uspelo uvrstiti na nehvaležno četrto mesto. Lanskoletni prvaki v kategorije E pa so se uvrstili na šesto mesto. Čestitke za dosežene uvrstitve.

Razglasitve rezultatov in podelitve nagrad se je udeležil tudi predsednik Planinske zveze Slovenije Bojan Rotovnik, ki je vsem čestital za dosežene rezultate.