Tudi letos se bomo planinci na smučanje podali na avstrijsko stran, na salzburško smučišče Obertauern. Zbor bo v soboto, 25.01.2014, pred planinsko sobo. Odhod avtobusa je ob 5.00.

Avtobus nas popelje prek Jesenic, po karavanškem predoru v Avstrijo in mimo Katschberga v Obertauern. Predviden prihod v Obertauern je ob 9.00 uri. Za nadaljnji potek se dogovorimo na avtobusu. Na poti proti domu se na znani lokaciji ustavimo na večerji. Predviden povratek v Nazarje ob 22. uri. Vse o smučišču si lahko ogledate na povezavah: http://www.bergfex.si/obertauern.

Cena prevoza, smučarske karte in večerje je za odrasle 40 evrov ter za mladino (1998 in mlajši) 30 evrov.

Prijave in informacije do ponedeljka, 20. januarja 2014, oziroma do zasedbe avtobusa na fbastl@siol.net ali franc.bastl@gorenje.si. Ob prijavi navedite ime in priimek, datum rojstva, št. osebnega dokumenta, naslov in številko gsm (podatke rabim zaradi zavarovanja).

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na 051 20 72 73 – Franci.