Dne, 27.8.2011 smo se ljubitelji kolesarjenja zopet zbrali na kolesarjenju pod imenom Kolo prijateljstva, ki ga organizira PD Nazarje. Letos nam je bilo vreme zelo naklonjeno – lani nam je kolesarjenje preprečilo slabo vreme – tako da smo prireditev lahko izpeljali brez težav. Letos je bilo to že 4. Kolo prijateljstva.

Tako kot vedno, smo se tudi letos zbrali pred trgovino Tuš v Nazarjah. Na pot se je podalo 21 udeležencev kolesarjenja. Med kolesarji so bile tudi tri predstavnice nežnejšega spola. Povprečna starost udeležencev je bila 44.5 let.

Pot nas je vodila preko Lok do Letuša in naprej do prvega daljšega postanka na Dom borcev na Dobrovljah. Potem smo nadaljevali po vrhu Črete do cerkve Sv. Katarine, kjer smo se pripravili na spust proti planinskemu domu Farbanca.

Na Farbanci nas je najprej pričakal napitek dobrodošlice, ko smo se malo ohladili so nam postregli z okusno malico, ki sta jo pripravili naši članici Zdenka in Suzana. Upam, da je bilo druženje prijetno, da ste se imeli lepo in da se prihodnje leto zopet vidimo.