Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2018

  JANUAR
- TOLSTI VRH
- SMUČANJE
  FEBRUAR
- ŽAVCARJEV VRH
  MAREC
- BEVKOV VRH
  APRIL
- MIRNA GORA
- SARDINIJA - ITALIJA
  MAJ
- GOLI VRH
  JUNIJ
- DRUŽINSKI IZLET
   ZA VSE GENERACIJE
- DRAŠKI VRH
  JULIJ
- TURSKA GORA
  AVGUST
- MANGART
  SEPTEMBER
- SMREKOVEC-RADUHA
   (2 dni)
  OKTOBER
- IZLET V NEZNANO
- ROBIJEV POHOD
  NOVEMBER
- KRAŠKI ROB-SOČERGA
  DECEMBER
- OSTROVRHARJEVA POT

Bilten društva

V torek, 5. avgusta 2014 se je kar 50 nazarskih upokojencev zbralo v našem Domu planincev na Farbanci. Udeležili so se tradicionalnega torkovega pohoda, ki ga za svoje člane organizirajo vsak prvi torek v mesecu.

Izbira Farbance za cilj izleta ni bila naključna. Veliko upokojencev je članov PD Nazarje, ki tudi drugače radi zahajajo na našo planinsko postojanko, saj je na Farbanci vedno lepo in prijetno.

Naši upokojenci se zavedajo pomena rekla “Zdrav duh v zdravem telesu”, zato z organiziranimi pohodi skrbijo za telesno kondicijo, torej za zdravje telesa. Na koncu izleta pa sledi še družabni del, kjer uresničujejo tudi prvi del rekla.

Več kot 50 se jih je udeležilo tokratnega pohoda. Zaradi slabega vremena se od tradicionalnega izhodišča pri “Motorčku” niso podali vsi, ampak so si pot nekateri manj, drugi pa bolj skrajšali.

Na cilju jih je čakal slasten planinski pasulj, pred tem pa jim je predsednica društva namenila nekaj lepih besed ter vodiče pohodov Pepča, Sandija in Zoro nagradila s praktičnimi darilci.

Vsi so se strinjali, da so preživeli čudovit in nepozaben dan.

Sklenili so, da bo njihovo poletno druženje na Farbanci postalo tradicionalno.

Brez komentarjev.