Vreme

Iz stare galerije

Elektronska obvestila

Plan izletov 2020

  Januar
- Pohod na Tolsti vrh
- Družinsko smučanje
  Febuar
- Dobrča
  Marec
- Hleviška planina
  April
- Debela peč
- Otok Brač
  Maj
- Veliki Vrh-Mali Turn
- Srečanje planincev SMDO
  Junij
- Izlet za vse generacije
- Jerebica
  Julij
- Špik
  Avgust
- Visoki Kanin
  September
- Triglav (2 dni)
  Oktober
- Izlet v neznano
  November
- Ovčja gora
  December
- Martinova pot (Šmartno ob Paki)

Publikacije društva

Letos se bomo smučarji spet podali na avstrijsko koroško, na smučišče Gerlitzen- Osojščica. Zbor  bo v soboto, 28.01.2012, ob 5.15 pred planinsko sobo. Odhod avtobusa je ob 5.30. Avtobus nas popelje prek Jesenic po karavanškem predoru v Avstrijo in mimo Beljaka v Gerlitzen. Predviden prihod v Gerlizten je ob 8.30 uri. Za nadaljnji potek se dogovorimo na avtobusu. Na poti proti domu se v Domžalah ustavimo na večerji v gostišču Ravbar. Predviden povratek v Nazarje ob 22. uri.

Vse o smučišču in gostišču Ravbar si lahko ogledate na povezavah: http://www.skipasstravel.si/ in www.pivnica-adamravbar.si/. Cena prevoza, smučarske karte in večerje je za odrasle 40 evrov in za mladino(1997 in mlajši) 30 evrov.

Prijave in informacije do ponedeljka, 23. januarja 2012, oziroma do zasedbe avtobusa na fbastl@siol.net. Ob prijavi navedite ime in priimek, datum rojstva, št. osebnega dokumenta, naslov in številko gsm (podatke rabim zaradi zavarovanja). Za vse dodatne informacije, prijavo, ali kar tako, me lahko pokličete na 051 20 72 73 – Franci.

Brez komentarjev.