Letos se bomo smučarji spet podali na avstrijsko koroško, na smučišče Gerlitzen- Osojščica. Zbor  bo v soboto, 28.01.2012, ob 5.15 pred planinsko sobo. Odhod avtobusa je ob 5.30. Avtobus nas popelje prek Jesenic po karavanškem predoru v Avstrijo in mimo Beljaka v Gerlitzen. Predviden prihod v Gerlizten je ob 8.30 uri. Za nadaljnji potek se dogovorimo na avtobusu. Na poti proti domu se v Domžalah ustavimo na večerji v gostišču Ravbar. Predviden povratek v Nazarje ob 22. uri.

Vse o smučišču in gostišču Ravbar si lahko ogledate na povezavah: http://www.skipasstravel.si/ in www.pivnica-adamravbar.si/. Cena prevoza, smučarske karte in večerje je za odrasle 40 evrov in za mladino(1997 in mlajši) 30 evrov.

Prijave in informacije do ponedeljka, 23. januarja 2012, oziroma do zasedbe avtobusa na fbastl@siol.net. Ob prijavi navedite ime in priimek, datum rojstva, št. osebnega dokumenta, naslov in številko gsm (podatke rabim zaradi zavarovanja). Za vse dodatne informacije, prijavo, ali kar tako, me lahko pokličete na 051 20 72 73 – Franci.