Izteka se vsakoletni fotografski natečaj PD Nazarje. Letošnji razpis smo poimenovali »UMETNOST NARAVE V GORSKEM SVETU«.

Zato preglejte svoje fotografije, med njimi izberite največ pet najuspešnejših po vašem okusu in mišljenju, jih poimenujte ter pošljite v oceno neodvisni komisiji. Ta bo naredila izbor za razstavo, s katero bomo obeležili  MEDNARODNI DAN GORA.

Tudi letos smo razstavo vključili v niz dogodkov Alpske konvencije “BRATI GORE”, zato vabljeni, da se na razpis prijavite v čimvečjem številu. Posebej ste vabljeni tisti, ki ste do sedaj z udeležbo na natečaju odlašali, na svojih in društvenih planinskih izletih pa pridno beležite lepote našega gorskega sveta.

Osnovni pogoji razpisa:

Tematika: Lepote in zanimivosti gorske narave, vključno z bivanjem, obiskovanjem in doživljanjem človeka v gorah.

Čas in kraj posnetkov: Fotografije morajo biti posnete v letu 2016 (ali v decembru 2015 – od razpisa do razpisa), v gorskem svetu Slovenije (nad 500 m nmv).

Oznake fotografij: Vsaka fotografija mora biti poimenovana (ime fotografije naj bo povezano z vsebino) že v imenu fotografije.

Zbiranje fotografij: Od 14. novembra do 25. novembra 2016.

Naslov: Fotografije pošljite na e-naslov pd.nazarje@gmail.com

Razstava: Nedelja, 11. december 2016.

Podrobnosti o natečaju so na tej povezavi: http://pdrustvo-nazarje.si/wordpress/?p=6062#more-6062