Plan izletov 2017

- Slavnik
- Janževski vrh (Pohorje)
- Potoška gora
- Elba - Italija
- Izlet za vse generacije
- Jezerski Stog
- Visoka Ponca
- Krn (2 dni)
- Srbija
- Grintavec
- Virnikov Grintavec
- Dobrovlje

V soboto, 26. avgusta 2017 je PD Nazarje organiziralo 10. tradicionalno kolesarjenje, KOLO PRIJATELJSTVA.

Udeležba je bila zelo velika, kolesarjenja se je udeležilo 30 domačih kolesarjev, ki so se jim pridružili še štirje kolesarski prijatelji iz Izole. Pot je bila speljana po ustaljeni trasi. Po nekaj krajših postankih so se brez večjih težav pripeljali do cilja, Doma planincev na Farbanci. Tam jih je že čakala okusna malica.

Ob jubileju je predsednik društva štiri kolesarje, ki so se udeležili vseh desetih kolesarjenj, presenetil z darilom, kolesarsko majico z logotipom prireditve. To so bili Stanka, Dušan, Matjaž in Sandi. Prav tako sta bila za uspešno desetletno organizacijo prireditve ter pripravo vsakoletnih odličnih malic nagrajena prizadevna organizatorja Zdenka in Marjan Gračner.

»Hvala vsem, ki ste se vsa ta leta pridno udeleževali kolesarjenja ali pomagali pri izvedbi prireditve. Upam in želim, da se ta žlahtna tradicija našega društva nadaljuje tudi v prihodnje,« sporoča Marjan Gračner Oki.