V soboto in nedeljo, 11. in 12. avgusta 2012. Zbrali se bomo pred trgovino Tuš v Nazarjah ob 3.30 uri.
ZAHTEVNOST: Lahka tura (primerna za vse, ki zmorejo toliko hoje)

ČAS HOJE: prvi dan 8 ur, drugi dan 5 ur (brez postankov za osvežitev in okrepčilo)

OPREMA: Planinski visoki čevlji,palice,vremenu primerna oblačila, zaščita proti soncu (krema,očala), ročna svetilka, planinska izkaznica

HRANA IN PIJAČA: iz nahrbtnika (dovolj tekočine in hrane), v koči možnost toplega obroka ter nakupa pitne vode. Po poti ni možnosti oskrbe s pitno vodo.

STROŠKI ORGANIZACIJE: 15 €

DODATNI STROŠKI: gondola 10 €, sedežnica 2 €

NOČITEV: Člani PZS z veljavno izkaznico 8 €, ostali 16 €

PRIJAVE IN INFORMACIJE: po 16.00 uri do zasedenosti (16 oseb) na tel.št.03 5834 039 ali 031 393 483 (Bojan)

Z avtobusom se bomo peljali do Bohinjske Bistrice, nato pa z gondolo do Ski hotela Vogel in naprej s sedežnico do Orlove glave (1.682 m). Sledil bo vzpon do Vogla (1.922 m) in nato prečenje po grebenu do Rodice (1.966 m) ter naprej do Črne prsti (1.844 m) do Doma Zorka Jelinčiča (1835 m), kjer bomo tudi prespali. Naslednji dan pa se bomo spustili proti Kobli (1.498 m) in vrhu Bače (1.273 m) ter se rahlo povzpeli v bližino Možica (1.603 m). Za zaključek pa bo sledil še spust proti Litostrojski koči (1.306 m), kjer nas bo pričakal avtobus. Povratek v Nazarje v popoldanskem času.