Plan izletov 2019

- Tičarca – Zelnarca
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
- Kašna planina

Na izletu za starejše občane nas bo pot tokrat peljala proti Prlekiji. V Veržeju nas bo počakal lokalni vodič, ki nas bo popeljal po mrtvicah reke Mure. To bo lep sprehod (cca. 2 ure počasne hoje) med rokavi reke in po neokrnjeni naravi. Med potjo nas bo pričakalo malo kulinarično presenečenje, nato pa še vožnja z brodom čez reko Muro.

Ogledali si bomo otok ljubezni in plavajoči mlin na Muri. Po vseh videnih lepotah nas v prijetni domači gostilni čaka kosilo. Prihod nazaj domov bo predvidoma okoli 17. ure.

Zberemo se v soboto, 22. septembra 2012, ob 7. uri pred planinsko sobo v Nazarjah (parkirišče pred Tuševo trgovino).

Cena izleta je 15 eur in vključuje prevoz, kulinarično presenečenje, vožnja z brodom in kosilo.

Izlet bo v vsakem vremenu, zato se temu primerno oblecite in vzemite s sabo pripomočke (dežnik ali zaščito proti soncu) in obilo dobre volje.

Prijavite se lahko po e-mailu na vslokan@siol.net ali na telefon 051 417 740 Vera do četrtka, 20.9.2012, oziroma do zasedenosti avtobusa.