Plan izletov 2019

- Tičarca – Zelnarca
- Levstikov pohod – od Litije do Čateža
- Kašna planina

Taborniki Roda Sotočje Nazarje vabijo na tradicionalno prvomajsko kresovanje na Lazah, ki bo v torek, 30. aprila z začetkom ob 20. uri.

Taborniki Rod Sotočje Nazarje-Kokarje
smo pričeli z dejavnostjo leta 1998. Delujemo kot društvo, ki želi vključiti čim več otrok in mladine, ki se želijo veliko družiti v naravi in jo spoznavati. Tako so osnovne dejavnosti delovanje krožka na osnovni šoli, sestanki in akcije mladincev na Lazah in sestajanje vseh članov na delovnih akcijah na Lazah. Krožek na šoli Nazarje deluje skozi celo leto ob četrtkih od 16. do 17. ure. Ob raznih pomembnih dnevih in akcijah se srečamo vsi člani društva, povabimo pa tudi druga društva oz. vse občane.

V prihodnje si želimo, da bi se vključilo ne le čim več otrok ampak tudi starejših, da bi pomagali ustvarjati in urejati naš taborni prostor, ki nam je vsem članom izredno ljub kraj v odmaknjenem koncu Zadrečke doline ob vznožju Črete.

Na našem tabornem prostoru pa bo zanimivo tudi ta konec tedna, saj nas čaka taborjenje. Naš prostor pa oddajamo tudi v najem občanom za praznovanja in drugim tabornikom za taborjenja.

VEČJE AKCIJE, KI JIH ORGANIZIRAMO VSAKO LETO:

• ZIMOVANJE  – v času zimskih počitnic
  • DAN TABORNIKOV – 22. april