Plan izletov 2020

November
- Ovčja gora
  December
- Martinova pot (Šmartno ob Paki)

Publikacije društva

V soboto, 15. junija bo pri Tončkovem domu na Lisci letošnje srečanje slovenskih planincev.

Na srečanju se lahko udeležite vodenih izletov in/ali si ogledate številne prireditve, imenovane doživetja za planince. Podrobnosti programa in dostopa so v priponki in zgibanki.

Povezava: https://www.pzs.si/koledar.php?pid=16813

PD Nazarje se srečanja sicer ne bo udeležilo organizirano, bo pa srečanje imelo tudi “nazarski pridih”. Na osnovi dobrih izkušenj s postavitvijo delavnice “VESELA PLANINSKA ŠOLA” na srečanju leta 2016, kjer je imelo pomembno vlogo prav naše planinsko društvo, http://pdrustvo-nazarje.si/wordpress/?p=5834 bo Komisija za varstvo gorske narave pri PZS letos že četrtič zapored pripravila naravovarstveno obarvane delavnice pod omenjenim imenom. Vsekakor vredno ogleda, če boste tam: https://kvgn.pzs.si/novice.php?pid=12673 in https://www.facebook.com/764824303618886/posts/1442734832494493/

Na srečanje se lahko odpravite tudi v okviru organiziranih izletov okoliških planinskih društev, kar nekaj je takih, PD Šoštanj npr.. Preverite na spletu in se pravočasno prijavite.