Sponzorji

Farbanca – dežurstva

Publikacije društva

Elektronska obvestila

Vreme

Iz stare galerije

V novembru naše planinsko društvo praznuje 20. obletnico obstoja in delovanja. V želji, da ta jubilej proslavimo tudi z našimi člani in podporniki, smo v petek, 15. novembra, v Domu Kulture Nazarje pripravili slovesnost, ki ji je sledilo druženje v Gradu Vrbovec.

Udeležba na slovesnosti je bila odlična, kar je še en dokaz, da naše društvo dobro sodeluje z domačo lokalno skupnostjo in drugimi društvi s podobnimi interesi. Med gosti na slovesnosti sta bila tudi Manja Rajh, predsednica meddruštvenega odbora planinskih društev savinjske regije, ki je zastopala tudi Planinsko zvezo Slovenije. Z velikim ponosom lahko povemo, da je Rajhova v imenu zveze našemu društvu podelila visoko priznanje, zlati znak PZS.

Slovesnosti se je udeležil tudi legenda slovenskega alpinizma, Tone Škarja, ki je dan prej prejel naziv častnega člana PZS. Planincem je čestital ob njihovem jubileju, nato pa sodeloval pri podelitvi priznanj najbolj zaslužnim članom PD Nazarje.

Ves program je odlično in z obilico humorja povezoval Bojan Štrukelj, bogat spremljevalni program so pripravili Mešani pevski zbor Kulturnega društva Nazarje in učenci OŠ Nazarje s svojimi mentoricami. Ker pa slika pove več kot tisoč besed, vas vabimo k ogledu fotografij v galeriji.

Dobitniki priznanj za aktivno delo v PD nazarje ob 20-letnici društva:

● Toni Ploštajner za BSH Nazarje
● Matej Pečovnik za Občino Nazarje
● Marko Breznik
● Marjan Denša
● Bojan Golob
● Sandi Grudnik
● Uroš Kotnik
● Marjan Ostruh
● Jože Poznič
● Verica Slokan
● Zora Štruclj

Brez komentarjev.